Privreda

Novi vizuelni identitet "Nestro petrola"

Novi vizuelni identitet "Nestro petrola"
Novi vizuelni identitet "Nestro petrola"

BANJALUKA - Kompanija "Nestro petrol" predstavila je u petak na benzinskoj stanici u Boriku novi vizuelni identitet jedne od najposjećenijih benzinskih stanica unutar maloprodajne mreže za promet goriva u BiH.

Kao stanica koju dnevno posjeti 1.500 kupaca, odabrana je da bude prva rebrendirana, koju će krasiti nove "Nestro" boje: narandžasta, siva i bijela.

"Uprkos žestokoj konkurenciji na tržištu, nije lako održati lidersku poziciju, neophodno je stalno unapređenje i poboljšanje maloprodajne mreže, palete usluga, kako bismo zadovoljili zahtjeve kupaca. U našu maloprodajnu mrežu od 2010. godine do danas uložno je 26 miliona evra", rekao je Andrej Sebastijanov, zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove "Nestro petrola".

Sebastijanov navodi da je ove sedmice otvorena još jedna nova benzinska stanica u distriktu Brčko, čime se broj stanica povećao na 87, te će se do kraja godine ovaj broj povećati na 90.

Širenjem maloprodajne mreže benzinskih stanica, posljednjih mjesec dana "Nestro petrol" je zaposlio 14 novih radnika.

Gradonačelnik Slobodan Gavranović kazao je da je novi dizajn izuzetno dobar potez menadžmenta "Nestro petrola", ali da je ova kompanija pokazala svoju društvenu odgovornost prema najmlađoj populaciji i lokalnoj zajednici, jer gradi dječja igrališta u sklopu benzinske stanice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije