Privreda

Peuliću kartica za gorivo vrijedna 2.400 maraka

Peuliću kartica za gorivo vrijedna 2.400 maraka
Peuliću kartica za gorivo vrijedna 2.400 maraka

BANJALUKA - Dragan Peulić dobitnik je poklon kartice za gorivo "Nestro petrol" u iznosu od 2.400 maraka, u sklopu nagradne igre "Godina dana besplatne vožnje".

Nagradnu igru organizovale su "Nezavisne novine" s poslovnim partnerom, preduzećem "Nestro petrol", a izvlačenje je emitovano u subotu na Alternativnoj televiziji (ATV).

Biljana Rudić osvojila je   karticu za gorivo "Nestro petrol" od 500 KM, a izvučena su i dva tableta, koji odlaze u ruke Sedinu Bujaku, te Marinku Ćeliću.

Nagradna igra, koja je počela 7. aprila, a završena 6. maja, imala je odličan odziv među našim čitaocima i klijentima "Nestro petrola", a pristigle koverte, uz prisustvo tročlane komisije, izvlačio je Lukijan Ivanović, učesnik i finalista rialitija "X Factor".

Pjevač je izvukao i deset dobitnika kartice za gorivo "Nestro petrol" u iznosu od po 100 maraka, koje su osvojili Mirko Vidović, Dijana Vein, Boško Glušac, Vladimir Jakovljević, Dara Kremić, Marijan Oršolić, Enver Kovačević, Suad Dervišević, Ilinko Gašić i Marko Agatić.

Takođe, izvučeno je i deset dukseva, a osvojili su ih Dušan Ivković, Drago Danojević, Beroslav Staničić, Jovo Dakić, Boris Kunjadić, Njegoš Pavlović, Marijan Oršolić, Said Kapetančić, Marko Agatić, te Bojana Iličković.

Drago Đukić, prvi zamjenik generalnog direktora preduzeća "Nestro petrol", zahvalio je svim učesnicima ove nagradne igre, te i za naredni period najavio brojne nagrade za sve njihove kupce.

"A one koji to nisu, pozivamo da se uključe u mrežu naših kupaca", naglasio je Đukić.

Natalija Trivić, načelnik Odjeljenja za reklamu i odnose s javnošću "Optima grupe", rekla je da na ovaj način iskazuju lojalnost prema kupcima.

"Pored toga što kupuju najkvalitetnije gorivo, naše kupce nagrađujemo vrijednim nagradama", istakla je Trivićeva.

Svim učesnicima ove nagradne igre zahvalila je i Diana Radić, direktor marketinga "Nezavisnih novina",

"'Nezavisne novine' se svake godine trude da iznenade svoje čitaoce, kao i čitaoce našeg portala i slušaoce 'Nes radija'. U tome uvijek imamo podršku naših partnera. 'Nestro petrol' je uvijek tu uz nas", navela je Radićeva.

Put do nagrade bio je jednostavan. Od 7. aprila do 6. maja "Nezavisne novine" su svakodnevno objavljivale nagradni kupon. Popunjeni kupon koji sadrži podatke o učesniku naši čitaoci iz svih krajeva BiH slali su uz fiskalni račun za gorivo u minimalnom iznosu od 20 maraka, izdat od strane "Nestro petrola" AD Banjaluka.

Svim dobitnicima čestitamo, a ostalim učesnicima i našim čitaocima više sreće želimo u nekoj našoj narednoj nagradnoj igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije