Privreda

Priznanja uspješnim privrednim društvima

Priznanja uspješnim privrednim društvima
Priznanja uspješnim privrednim društvima

BANJALUKA - Privredna komora RS nagradila je danas 10 najuspješnijih privrednih društava iz RS u kategoriji "Prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda" za proizvode ili linije proizvoda koji su se istakli svojim kvalitetom u prethodnoj godini.

Svečanost je održana u Banjaluci, u okviru tradicionalne manifestacije "Izbor najuspješnijih u privredi RS za 2014. godinu", a priznanja su uručili Borko Đurić i Dragica Ristić, predsjednik i direktor Privredne komore RS.

Tako su nagrađene firme "Slap" iz Rogatice za svježu pastrmku, zatim KLM iz Prnjavora za proizvod plitkih i dubokih cipela za profesionalnu upotrebu, "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice za jogurte vitalia, te "Nova Dipo" Gornji Podgraci za stolicu bertil, ali i "Miru" iz Prijedora za čajno pecivo lili vanilin 270 grama.

Pored njih, nagrade u ovoj kategoriji su dobile i firme "Tri best" Banjaluka za hidrauličnu platformu za pozorište, zatim "Krajina klas" iz Banjaluke za oranž tortu, "Dermal R" iz Kotor Varoša za brizganu obuću, te "Veleprehrana" iz Banjaluke za flips i "Lamperija enterijer" Pale za svoja sobna vrata. Ristićeva je rekla da su u ovoj kategoriji imali široku konkurenciju i da nagrađeni proizvodi dolaze iz različitih sektora proizvodnje. Inače, centralna manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi RS za 2014. godinu" trebalo je da bude održana u petak veče u Banskom dvoru, kada su bile u planu dodjele nagrada u kategorijama velika, srednja i mala privredna društva, zatim za najuspješniju investiciju, za žene preduzetnike, za doprinos razvoju turizma i drugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije