Privreda

Trening za preduzetnike koji žele da povećaju izvoz

Trening za preduzetnike koji žele da povećaju izvoz
Trening za preduzetnike koji žele da povećaju izvoz

BANJALUKA - Trening "Obračun izvoznih cijena i distribucija na stranim tržištima" organizuje Evropska banka za obnovu i razvoj u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske u okviru programa Podrška konkurentnosti malih i srednjih privrednih društava u Bosni i Hercegovini.

Trening će se održati 14. i 15. decembra u prostorijama Privredne komore u Banjaluci s početkom u 9 časova, finansira ga Evropska Unija, a implementira EBRD kroz "Small Business Support (SBS) Program".

Trening je namijenjen preduzetnicima, direktorima i rukovodiocima u sektoru izvoza malih i srednjih privrednih društava, koji žele unaprijediti izvoz, i ostalim zainteresovanim. Trening pruža praktičan uvid u razumijevanje različitih troškova izvoza i kalkulacije cijena i prenosi neke od najboljih praksi u uspješnom otvaranju i zadržavanju stranih partnera.

Učesnici će dobiti radne knjige i korisne alate za razvoj izvoznog poslovanja.

Trening će biti održan na njemačkom jeziku sa prevodom na srpski jezik. Kotizacija je 150 KM po polazniku, a cijena uključuje štampane i ostale materijale za učesnike, certifikat, ručak i osvježenje. Rok za prijave je 11. decembar 2015, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati Nikolinu Dorontić Alibabić na 051 222 990, [email protected], ili Sanju Hardagu na 033 257 919, [email protected].

Više informacija možete pročitati OVDJE.

Predavač je gosp. Hatto Brenner, direktor Udruženja za ekonomski i industrijski konsalting (AWI) i predsjednik EUSME (Europske unije malih i srednjih privrednih društava) u Briselu. Gospodin Brenner je predavač većeg broja praktičnih izvoznih seminara u Njemačkoj i inostranstvu. U zemljama zapadnog Balkana gospodin Brenner je održao seminare na teme kao što su "Unapređenje izvoznog poslovanja", "Poslovanje s Njemačkom", "Prodaja i marketing na međunarodnim tržištima" itd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije