Privreda

Trening za žene preduzetnice: "Ključevi finansijskog menadžmenta"

Trening za žene preduzetnice: "Ključevi finansijskog menadžmenta"
Trening za žene preduzetnice: "Ključevi finansijskog menadžmenta"

BANJALUKA - Seminar pod nazivom "Ključevi finansijskog menadžmenta" je četvorodnevni trening koji će biti održan u Banja Luci, u prostorijama Privredne Komore Republike Srpske, u periodu od 8-9. oktobra i 29-30. oktobra 2015. godine. Naučite više o finansijskom zdravlju vašeg preduzeća i prilikama da investirate u vaš biznis.

Stvaranje uspješnog biznisa je više od posjedovanja dobre ideje ili velikog talenta. Najuspješniji biznisi se zasnivaju na stalnim inovacijama i razvoju. Jedan od ključnih pokretača rasta su finansije. Ovaj trening će vam pomoći da razumijete ključne aspekte vaših finansija i kako da ih koristite da biste bolje usmjeravali vašepreduzećeu pravcu njegovog rasta.

Kroz četvorodnevni trening naučiti ćete:

  • zašto je bitno finansijsko planiranje;
  • kako da analizirate finansijske izvještaje;
  • da razumijete odnose između troškova, prihoda i zašto preduzeća propadaju;
  • više o troškovima i kontroli troškova;
  • kako da odlučite između različitih raspoloživih izvora finansiranja;
  • da budete svjesni ključnih vještina za pristup finansijama, kroz praktično predstavljanje vašeg biznisa investitorima, uključujući banke, rizični kapital i poslovne anđele.

Trening je posebno dizajniran za žene preduzetnice. Trening je podijeljen u dvije dvodnevne trening sesije, sa pauzom između sesija. To će vam dati dovoljno vrijemena da testirate stvari koje ste naučili na prvoj sesiji i da svoja stečena iskustva koristite na drugoj sesiji. Takođe, to znači da nećete morati da predugo budete odsutni s vašeg posla. Prva sesija se fokusira na upoznavanje vlastitih finansija,uvod u finansijsko planiranje i finansijske izvještaje, dok će vam druga sesija pomoći da izbjegnete zamke, budete u stanju da finansirate vaš biznis kroz pravilno korištenje povoljnijeg položaja i izbjegnete uobičajene greške u finansijskom menadžmentu.

Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti.Namijenjen je ženama koje žele da razviju svoje liderske i preduzetničke vještine i nauče kako da koriste inovativne alate da podstaknu razvoj svog biznisa. Trening je interaktivan i uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života i vodi vas od početka do kraja kroz finansije preduzeća. Imati ćete priliku da čujete iskustva i savjete od strane gostujućih govornika iz finansijskih institucija i da diskutujete o potencijalima vašeg biznisa sa lokalnim investitorima. Treneri su iskusni stručnjaci za finansije, koji dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti kvalitetan finansijski menadžment.

Trening će održati APPLICATIO Training & Management (Njemačka) u saradnji sa CEFE, koji su odabrani zbog njihovog praktičnog iskustva i koji znaju kako da uspješno vode preduzeća i podstaknu njihov rast. Trening će biti održan na bosanskom/hrvatskom/srpskom jeziku. Učešće polaznika je 90 EUR (176 BAM), a cijena uključuje štampane i ostale materijale za učesnike, osvježenje i dr.

Za sve dodatne informacije o procesu prijavljivanja možete poslati elektronsku poštu na adresu [email protected], [email protected] nas pozvati na telefonski broj +387 33 257 919.

(PR)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije