Tržište

Na tržište stigla nova staklena boca Sarajevskog kiseljaka

Na tržište stigla nova staklena boca Sarajevskog kiseljaka
Na tržište stigla nova staklena boca Sarajevskog kiseljaka

Staklene boce Sarajevskog kiseljaka od 1 L i 0,25 L zamijenjene su elegantnijim i praktičnijim bocama.

Prirodna mineralna voda Sarajevski kiseljak ima novu redizajniranu staklenu bocu koju karakterizira elegancija i praktičnost. Uz novi dizajn, staklena boca sada ima i navojni čep koji je iznimno iskoristiv i pogodan za svakodnevnicu, te omogućava višekratno zatvaranje, a samim tim i očuvanje gaziranosti i prirodnog mineralnog sastava vode.

"Nova boca Sarajevskog kiseljaka zamijenila je staru bocu koja se na tržištu zadržala čak više od 35 godina. Naša ambalaža je od sada jedinstvena na tržištu, a posebno ponosnim nas čini to što prati posljednje svjetske trendove u dizajnu, te se istovremeno prilagođava potrebama potrošača i zadovoljava standarde HoReCa-e. Vjerujemo da osvježen izgled oslikava pravu vrijednost našeg brenda, ali i pokazuje kako je moguće napraviti idealna spoj suvremenog i tradicionalnog", ističu iz Sarajevskog kiseljaka.

Lansiranjem nove staklene boce, Sarajevski kiseljak je napravio značajan iskorak i potvrdio da je predvodnik suvremenog načina proizvodnje i dizajna ambalaže u Bosni i Hercegovini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije