Atletika

AK Banjaluka zadovoljan sezonom

AK Banjaluka zadovoljan sezonom
AK Banjaluka zadovoljan sezonom

Iza Atletskog kluba Banjaluka jedna je od najuspješnijih godina, a cilj je da 2015. bude još bolja, zaključak je sa redovne sjednice Skupštine ovog banjalučkog kolektiva, koja je održana u utorak naveče.

"Ovo je jedna od najuspješnijih godina od osnivanja kluba 2006. godine. Atletičari i atletičarke osvojili su 189 medalja, ekipni smo prvaci BiH u krosu za seniore i seniorke, te pobjednici Ekipnog prvenstva BiH za juniorke. Ovim titulama izborili smo učešće na Kupu šampiona u krosu i Kupu šampiona za juniorke, a posebno nas raduje što imamo više djece u školi atletike. Sada ih je oko 40", rekao je Goran Panić, trener u AK Banjaluka, i dodao:

"Sljedeće godine želimo da budemo još uspješniji, da odbranimo titule, osvojimo više medalja i da imamo više nastupa u reprezentaciji BiH nego što smo do sada imali."

Osim usvajanja izvještaja o radu Upravnog odbora i finansijskog izvještaja, na sjednici Skupštine izabran je novi predsjednik kluba, tačnije, došlo je do rotacije na mjestu prvog čovjeka AK Banjaluka. Dosadašnji član Upravnog odbora Momir Trubarac sada je predsjednik, a na toj poziciji zamijenio je Biljanu Jošić-Bajić, koja ostaje u UO.

Atletski klub Banjaluka nagradio je najbolje takmičare i takmičarke u 2014. godini, a to su Svjetlana Graorac, Nataša Bogovac, Ivana Macanović i Dušan Babić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije