Atletika

Kremhić zadovoljan pripremama atletičara

Kremhić zadovoljan pripremama atletičara
Kremhić zadovoljan pripremama atletičara

Elvir Krehmić, selektor muške atletske reprezentacije BiH, zadovoljan je odrađenim desetodnevnim pripremama u Makarskoj.

Na pripremama su bili atletičari i atletičarke na koje će selektori računati u tekućoj sezoni, a koji su ostvarili norme za takmičenje na evropskom ili svjetskom nivou ili su dobrim rezultatima istakli kandidaturu za ostvarivanje još boljih rezultata, a to su: Alisa Bečić, Sara Lučić, Mladena Petrušić, Aleksandra Roljić, Katarina Lemez, Milica Ožegović, Nikolija Stanivuković, Gorana Tešanović, Mediha Salkić, Sait Huseinbašić, Ervin Rahmanović, Abedin Mujezinović, Rusmir Malkočević, Hamza Alić, Sedin Hećo, Stefan Ćuković, Maid Redžić, Nermin Štitkovac i Semir Avdić.

"Na pripreme su išli atletičari koji će ići nastupati na najvećim takmičenjima u svojim kategorijama. Odrađeno je sve kako treba, maksimalno smo iskoristili taj period i zadovoljni smo urađenim. Planovi trenera su ispoštovani", rekao je Krehmić i dodao da je prvo sljedeće reprezentativno takmičenje timsko Prvenstvo Evrope, treća liga, koje će biti u junu.

Osim njega u stručnom štabu bili su Dragomir Čabrilo, selektor ženske reprezentacije, te treneri Elvis Fatić, Mensur Vrcić, Mehmed Lokmić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije