eSport i igrice

Mislite da možete pobijediti Maxa Verstappena? Evo prilike da to i dokažete

Mislite da možete pobijediti Maxa Verstappena? Evo prilike da to i dokažete
Foto: Ustupljena fotografija | Mislite da možete pobijediti Maxa Verstappena? Evo prilike da to i dokažete

​Heineken® je u Bosni i Hercegovini od 1.3. pokrenuo takmičenje pod nazivom "Player 0.0"

Zamislite svijet u kojem vas nekoliko klikova mišem dijeli od utrke sa Maxom Verstappenom, aktuelnim svjetskim prvakom Formule 1. Heineken 0.0 i Formula 1 vam omogućuju upravo to - priliku da pobijedite najboljeg vozača na svijetu.

Sve što vam je potrebno da biste postali dio ove avanture je da ste stariji od 18 godina i volite igrati igre. Kvalifikacijska igra je jednostavna i pristupačna, no u njoj ćete itekako dobiti priliku da pokažete svoje iskustvo i vještinu utrkivanja u virtualnom svijetu.

Takmičenje se odvija u dvije etape. Prva je virtualna kvalifikacija, gdje vaši rezultati određuju plasman. Najboljih 16 takmičara dobija pozivnicu za Player 0.0 BiH finale koje se održava 20.4. u Sarajevu. Na Player 0.0 BiH finalu takmičari će se natjecati na F1 simulatorima.

Tu ćete imati priliku pokazati svoju vještinu i osigurati prvu nagradu – startnu poziciju na internacionalnom finalu u kojem ćete se u simulacijskoj utrci takmičiti sa pobjednicima lokalnih finala iz cijelog svijeta i Maxom Verstappenom. Drugo mjesto osvaja fantastično putovanje na Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix za dvije osobe.

Do 31.3. posjetite web stranicu www.heineken.com/player00, uključite se u takmičenje, osjetite adrenalin i možda baš vi budete vozačica ili vozač koji će stajati na startnoj liniji pored Maxa Verstappena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije