eSport i igrice

U pripremi je "The Phantom" video igra (VIDEO)

U pripremi je "The Phantom" video igra (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | U pripremi je "The Phantom" video igra (VIDEO)

Da, vjerovali ili ne, prvi stripovski kostimirani superheroj uskoro će dobiti svoju video igru, a u pitanju je dobri stari "The Phantom".

Iako je "The Phantom" tiho najavljen još početkom ove godine, australijski studio "Art of Play" je tek ovih dana predstavio prvi trejler i otkrio konkretnije detalje o ovoj igri.

Tom prilikom, saznali smo da se radi o arkadnoj tabačini stare škole sa stripovskim stilom i grafikom, u kojoj ćemo u ulozi naslovnog junaka, njegove partnerice Diane Palmer te njegovog vuka Đavola i konja Heroja još jednom morati stati u kraj piratima iz zloglasnog Sing bratstva.

"The Phantom" će nam donijeti potpuno novu priču odobrenu od strane "King Features Syndicatea", za čiju je svaku scenu i akciju zadužen proslavljeni strip crtač Entoni Spaj.

Samu igru biće moguće igrati solo ili u kooperativnom režimu u društvu još jednog igrača, a kako sve to izgleda u praksi i što možemo očekivati od ove igre, možete vidjeti ispod.

"The Phantom" je trenutno u razvoju za PlayStation 4, PlayStation 5, PC i Nintendo Switch, a još se čeka na potvrdu verzija za Xbox konzole.

Sama igra u prodaji bi se trebala pojaviti krajem iduće godine, a u planu je i njeno fizičko izdanje za PlayStation i Nintendo Switch konzole koje će biti dostupno eskluzivno putem Limited Run Gamesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije