eSport i igrice

Uskoro novi nastavak "Devil May Cry"

Uskoro novi nastavak "Devil May Cry"
Foto: N.N. | Uskoro novi nastavak „Devil May Cry“

Praćen prethodno uspješnim „Devil May Cry“ igrama, DMC 5 bi mogao biti najbolji nastavak koji je kompanija „Capcom“ napravila. Izlazi u martu i ozbiljan je kandidat za akcionu igru godine.

Za sve ljubitelje DMC serijala, ovo je dugo očekivani nastavak. Za one koji nisu upoznati sa igrom, DMC donosi akciju, borbu, unikatni stil igre koji zahteva od igrača da prave što bolje borbene strategije i spretno izbegnu štetu kako bi opstali u igri. U starijim verzijama, kampanje su se prelazile sa samo jednim likom, sada postoji mogućnost da se igra sa tri različita lika Nero, Dante i novajlijom V, čime se proširuje kampanja i daje mogućnost „Co-Operative“ igre.

Igra ima mnogo referenci na izvorni Devil May Cry, Dante i Nero u svom načinu borbe ostaju skoro nepromijenjeni u odnosu na ostale igre iz serije. Osvježenje daje novi lik V, koji umjesto borbe sa mačem, neprijatelje napada svojim demonskim životinjama.

Budući da je Devil May Cry 5 izravan nastavak Devil May Cry 4, Nero je izgubio svoju demonsku ruku i zamijenio je robotskom protetikom "Devil Breaker". Biće osam vrsta oružja koje Nero može koristiti u borbi.

Dante ostaje klasičan, veteran, lovac na demone i dalje ima svoj arsenal oružja koje vrlo lako može da mijenja tokom borbe. Ova fleksibilnost će omogućiti kreativne kombinacije koje uključuju oružje i napade iz cijele serije Devil May Cry. Kao i prebacivanje borbenih stilova kao što su „Trickster, Swordmastar, Gunslinger, Royal Guard“.

Igrati kao V je mjesto gdje stvari postaju drugačije. Mladić gotskog izgleda, vodi borbu u mnogo više metodičkom ritmu za razliku od predhodne dvojice. U društvu tri različita prijatelja „Shadow“ panterom, „Griffon“ kondorom i stvorenjem „Nightmare“ V može upravljati čitavim boljnim poljem.

 trejler..

Za sada postoje samo Demo verzije igre, a finalna verzija biće objavljena osmog marta na tri platforme : „PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije