Fudbal

"Gazprom" izlazi iz Zvezde?

"Gazprom" izlazi iz Zvezde?
"Gazprom" izlazi iz Zvezde?

Kiril Kravčenko, prvi čovjek NIS-a, koji je u vlasništvu ruskog "Gazproma", poručio je čelnicima Fudbalskog kluba Crvena zvezda da će morati znatno da poprave rezultate ako žele da sklope novi ugovor.

Kada je u pitanju ugovor s Naftnom industrijom Srbije, košarkaši Partizana su u nešto povoljnijem položaju i sa njima će se voditi pregovori o obnovi saradnje, prenijeli su mediji u Srbiji.

NIS je tokom 2014. godine zaradio čak 42 odsto manje novca nego u 2013. pa je razumljivo što će poslovanje preispitati i što će biti i te kako analizirano koliko su beogradski vječiti rivali donijeli kompaniji. Uz to, direktne i indirektne poreske obaveze NIS-a prošle godine su iznosile preko milijardu evra, što je za 13 odsto više nego u 2013. i pitanje je da li ovo preduzeće sebi može priuštiti dalja ulaganja u najveće srpske klubove, pitaju se mediji u ovoj zemlji.

Kravčenko je poslao zabrinjavajuću poruku, pogotovo ljudima iz Crvene zvezde, koji su se nadali većem ugovoru. Sada osim što ne treba ni da razmišljaju o "povišici", ljudi iz Ljutice Bogdana će možda strahovati i za sumu koju trenutno dobijaju. Košarkaši Partizana su, shodno uspjesima u ovom vijeku, ipak u nešto mirnijim vodama.

"Kada je fudbal u pitanju, potrebno je postići neki uspjeh da bi se opravdao ugovor, a sa KK Partizan ćemo sjesti za sto i pregovarati o novom ugovoru", rekao je Kravčenko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije