Fudbal

Hvang: Svi smo srećni, fokus je presudio

Hvang: Svi smo srećni, fokus je presudio
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Hvang: Svi smo srećni, fokus je presudio

Još jedna odlična partija In Bom Hvanga koji je i na ovom vječitom derbiju imao važnu ulogu u trijumfu Crvene zvezde rezultatom 2:0.

„Svi smo srećni, kao što možete da vidite. Nije samo zbog prolaska u finale, već i zbog trijumfa nad večitim rivalom. Presrećni smo zbog toga, ali sada moramo da nastavimo i da pobedimo u narednih sedam utakmica“, počeo je Hvang.

Bila je neobična situacija kada je Hvang pokušavao da izvede korner, a protivnički navijači su bacali petarde oko njega.

„Neobično, ali desilo se već kada smo igrali na njihovom stadionu. Znao sam da će me ponovo gađati, ali isto tako sam svestan da imam podršku Zvezdinih navijača. S obzirom da je to slučaj, ostao sam vrlo pribran i fokusiran“, kaže prvotimac Zvezde.

Osvrnuo se i na sjajan potez kod prvog gola kada je centrirao za Olanjinku koji je potom pogodio Filipovića, a lopta je završila u mreži crno-bijelih.

„Svestan sam da umem dobro da centriram. Moram da budem fokusiran na svaku loptu, da ih dobro distribuiram, jer znam da su u petercu saigrači poput Kataija, Endiajea, Spajića i Dragovića koji su sjajni skakači. Nastaviću da centriram najbolje što mogu“, zaključak je Hvanga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije