Fudbal

Igrač dobio batine od navijača i žuti karton od sudije (VIDEO)

Igrač dobio batine od navijača i žuti karton od sudije (VIDEO)
Igrač dobio batine od navijača i žuti karton od sudije (VIDEO)

Svega i svačega smo se nagledali na fudbalu i oko fudbala, ali da sudija kazni igrača kojeg je napao navijač, e to još nismo vidjeli.

Ova nesvakidašnja scena dogodila se na utakmici norveškog prvenstva između Lilestroma i Starta, završene rezultatom 1:1, a pomenuti incident dogodio se neposredno pošto je napadač gostiju Deni Antvi postigao gol.

Slaveći ga, Antvi je kleknuo i ruke podigao visoko, što je iznerviralo jednog navijača Lilestroma, koji je uskočio na teren i udario igrača.

Ovaj je pao i u čudu ostao da sjedi na travi, i dalje ne vjerujući šta ga je snašlo. Kao da se zapitao: “Šta sam mu ja kriv?”. I tu dolazimo do antiheroja ove priče: sudije. Ok, možda je Antvi tokom diskusije sa arbitrom preemotivno reagovao, ali ne treba mu zamjeriti jer je bio meta huligana.

Na njegovo zaprepašćenje, sudija mu je iz nekog samo njemu znanog razloga pokazao žuti karton.

Antvi je kasnije iznio svoje viđenje te situacije.

"Ne, nikako, nisam provocirao navijače, bila je to sasvim normalna proslava gola, uklizao sam, podigao ruke, i čekao saigrače da dođu. Možete i sami da se uvjerite na snimku da nikog nisam provocirao, samo sam digao ruke da se zahvalim Bogu", rekao je fudbaler Gane nakon meča.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije