Fudbal

Jagodić: Pad u igri nedopustiv

Jagodić: Pad u igri nedopustiv
Jagodić: Pad u igri nedopustiv

Fudbaleri Borca će tri boda koja bi im omogućila da kako-tako ostanu u igri za plasman u Evropu tražiti u subotu (19.30) protiv Radnika. Obje ekipe u meč ulaze nakon poraza.

"Ne smije nam se desiti pad u igri kao protiv Zrinjskog. Znamo kako ćemo se postaviti i bitno je da ispoštuju igrači ono što se od njih traži. Lakše bi nam bilo da je Radnik pobijedio u prošlom kolu, ovako će doći da namire izgubljene bodove. Mogu da im poručim da na to ne računaju. Treba nam pozitivan rezultat kako bi nam poraslo samopouzdanje pred revanš meč Kupa BiH protiv Širokog Brijega", rekao je Vlado Jagodić, trener Borca, i dodao da je meč u srijedu ključan u borbi za plasman u Evropu.

Jagodić će i u ovom meču imati kadrovskih problema pa je pored povrijeđenog Miloša Žeravice pod znakom pitanja nastup Srđana Bečelića i Vladana Grujića.

"Čeka nas važna utakmica jer želimo ostati u trci za Evropu. Želimo da napravimo dobru uvertiru pred Široki Brijeg. Radnik je u dobroj formi, ali igramo pred našim navijačima i imamo obavezu da idemo na pobjedu", kazao je Marko Jevtić, fudbaler Borca.

Jagodić ljut

Juniori Borca i nekoliko mladih igrača iz prvog tima eliminisano je u četvrtak iz Kupa grada Banjaluka pošto su poraženi od trećeligaša Karanovca s 1:2. To je veoma naljutilo Vladu Jagodića, trenera Borca.

"Razočaran sam igrom mladih igrača. Tako ne smiju da se ponašaju igrači Borca i treba da se bore za mjesto u prvom timu. Ne treba čuditi ako nekog udaljim iz svlačionice", kazao je Jagodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije