Fudbal

Mihajlović: Nisam seksista, ali žene ne treba da pričaju o fudbalu

Mihajlović: Nisam seksista, ali žene ne treba da pričaju o fudbalu
Mihajlović: Nisam seksista, ali žene ne treba da pričaju o fudbalu

Sada već bivši trener Milana Siniša Mihajlović poručio je da žene ne bi trebalo da pričaju o fudbalu, ali uz naglasak da nije seksista.

“Nisam seksista, ali mislim da žene ne bi trebalo da pričaju o fudbalu. Nisu kompetentne da pričaju o tome”, rekao je Mihajlović.

Mihajlovićeva izjava dolazi poslije komentara koje je izniela ljepša polovina Kevin-Prinsa Boatenga Melisa Sata.

Sata je istakla da će atmosfera u redovima ‘Roso-nera’ biti bolja pošto je Kristijan Broki preuzeo vođenje timom pošto je Mihajloviću u utorak uručen otkaz na “San Siru”.

“O ovakvim situacijama možete da pričate tek kada su iza vas. Ali, ja vjerujem da će sa Brokijem atmosfera u svlačionici i klubu će biti mnogo mirnija”, istakla je Sata, koja je u vezi sa fudbalerom Milana od 2011. godine.

Mihajlović je očigledno bio ljut zbog očiglednih kritika na njegov račun i odgovorio je na šovinistički način, a samim tim je izazvao seksistički skandal u Italiji. Još nije bilo reakcija na izjavu srpskog stručnjaka, ali će ih bez sumnje biti.

Do promjene na klupi Milana je došlo poslije niza od pet utakmica bez pobjede, među kojima su i porazi od Sasuola i Atalante. ‘Rosoneri’ su trenutno šesti na tabeli Seriji A, a do kraja sezone je ostalo šest kola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije