Fudbal

Nema im ravnih: Sedma uzastopna titula za Crvenu zvezdu

Nema im ravnih: Sedma uzastopna titula za Crvenu zvezdu
Foto: X/FK Crvena Zvezda | Nema im ravnih: Sedma uzastopna titula za Crvenu zvezdu

Crvena zvezda je na svom terenu uspjela da savlada ekipu TSC-a rezultatom 2:1 i time osigura svoju sedmu uzastopnu titulu Super lige Srbije.

Poslije nešto ranijeg kiksa ekipe Paartizana, crveno-bijeli su ovim rezultatom osigurali novu titulu šampiona u domaćem prvenstvu.

Teški uslovi za igru, obilna kiša, međutim to nije spriječilo izabranike Vladana Milojevića da urade ono što su zacrtali, a to je riješe pitanje šampiona te titulu zadrže na stadionu ''Rajko Mitić''.

Zvezda je u prvom dijelu igre napadala, TSC se sa druge strane branio i na tome se prvo poluvrijeme i zasnivalo. Nije bilo previše uzbuđenja, naročito pred golom Zvezde, tako da se na odmor otišlo sa najnepopularnijim rezultatom u fudbal – 0:0.

Drugo poluvrijeme odmah je donijelo uzbuđenja. U 55. minuti poslije kornera i ubačaja Hvanga Piter Olajinka je crveno-bijele u vođstvo, no slavlje nije zadugo potrajalo. Samo pet inuta kasnije Milosavljević je goste vratio u egal – 1:1.

Novu prednost za Zvezdu obezbijedio je Šerfij Ndijae u 75. minuti. Poslije pravog flipera pred golom TSC-a, Šerif nije imao težak zadatak da loptu ubaci u mrežu.

Do kraja nije bilo većih uzbuđenja te je utakmica završila sa 2:1 u korist crveno-bijelih.

Ovime, Zvezda je samo još jednom potvrdila svoju nadmoć kada je u pitanju domaće prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije