Fudbal

Piksi u subotu u na derbiju Juventus - Milan

Piksi u subotu u na derbiju Juventus - Milan
Foto: FSS | Piksi u subotu u na derbiju Juventus - Milan

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Njemačkoj od 14. juna, selektor Srbije Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

Nakon sastanka u Beogradu i razgovora sa Aleksandrom Mitrovićem, odnosno kratkog boravka u Parizu zbog privatnih obaveza, selektor Srbije uskoro odlazi u Torino gdje će prisustvovati utakmici Juventus – Milan (subota, 27. april).

Poslije meča planirana je večera i razgovor sa reprezentaticima Srbije koji igraju u Juventusu i Milanu.

U planu je bio odlazak i u Sevilju, ali je zbog povrede Nemanje Gudelja selektor Stojković odlučio da umjesto njega na put ode jedan od doktora u A timu, Ilija Rosić koji će imati sastanke sa doktorima Sevilje.

Prema posljednjim vijestima Gudelj je imao u srijedu, 24. aprila hiruški zahvat u Madridu, nakon kojeg se osjeća dobro. Prve informacije su pozitivne, one ne isključuju mogućnost da bi Nemanja Gudelj, ipak mogao, u slučaju adekvatnog oporavka, da bude na spisku putnika za Njemačku.

Reprezentacija Srbije pripreme za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj počinje 1. juna u Beogradu. Prije odlaska u Njemačku imaće dvije prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije