Fudbal

Pjanić: Povratak Pogbe u Juventus je dobrodošao

Pjanić: Povratak Pogbe u Juventus je dobrodošao
Foto: N.N. | Pjanić: Povratak Pogbe u Juventus je dobrodošao

Vezista Juventusa Miralem Pjanić smatra da bi povratak Pola Pogbe u klub iz Torina bio pun pogodak.

Reprezentativac Francuske je prije dvije godine napustio Juventus da bi se vratio u Mančester junajted, ali u posljednje vrijeme je van tima i sve su glasnije spekulacije o njegovom odlasku.

Pogba je uz to i u lošim odnosima sa menadžerom Žozeom Murinjom koji je, čini se, riješio da ga preseli na klupu. Posljednja dva meča, Francuz je bio van startnih jedanaest.

Ove sezone, Pogba je na 19 utakmica postigao pet golova i četiri puta asistirao ali je u slaboj formi u posljednje vrijeme i Murinjo ga je označio kao jednog od glavnih krivaca za nešto slabije rezultate ekipe.

Miralem Pjanić kaže da pomno prati šta se dešava sa Pogbom i da bi volio da ga vidi ponovo u crno-bijelom dresu Juventusa.

"To je san naših navijača. Klub je proteklih godina dovodio zaista sjajne igrače i razmišlja se o tome kako da se dalje ojača ovaj tim. Pogba je dobrodošao da se vrati u naš klub", rekao je reprezentativac BiH.

Za očekivati je da će Žoze Murinjo odlučiti da Pogba počne meč u sredu uveče u Valensiji, pošto je Junajted obezbijedio prolaz u nokaut fazu elitnog takmičenja.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije