Fudbal

Slot još nije ni stigao, a neke zvijezde Liverpula već je otpisao

Slot još nije ni stigao, a neke zvijezde Liverpula već je otpisao
Foto: Twitter / Printscreen | Slot još nije ni stigao, a neke zvijezde Liverpula već je otpisao

​Fudbalski velikan i najtrofejniji engleski klub, Liverpul, je odabrao trenera Fejenorda, Arnea Slota, za nasljednika Jirgena Klopa koji odlazi na kraju sezone.

Mediji su prošle godine Slota povezivali s prelaskom u Totenhem, ali je on odlučio ostati u Fejenordu s kojim je potpisao produženje ugovora.

Ipak, poziv Liverpula je dimenzija za sebe i Arne je već priznao kako je prihvatio isti, međutim, ostaje da se klubovi dogovore oko finesa u kupoprodajnom ugovoru.

Ali, ono što je u ovom trenutku možda i zanimljivija vijest je to da novi strateg na "Ajnfildu" već ima spisak fudbalra koje ima namjeru iskoristiti za podizanje cifre budžeta za ulazne transfere.

Naime, 45-godišnjak je mišljenja kako fudbaleri koji su došli u klub proteklih nekoliko transfer rokova nisu potreban kalibar i da njihova prodaja oslobađa mjesto za one koji to svakako jesu.

Darwin Nunjez, Rajan Gravenberh, Dominik Soboslaj, pa čak i Kodi Gakpo su igrači koji se pominju u kontekstu odlaska sa mersisajdskog stadiona.

S druge strane, Nizozemac navodno ne dijeli isto mišljenje kao i njegov kolega i spreman je unovčiti njihove odlaske u cilju dovođenja fudbalera po njegovom ukusu.

Nije siguran ni Ibrahima Konate i Arne će definitivno u saradnji sa sportskim sektorom potražiti brojna rješenja na pozicijama centralnog defanzivca, što nije dobra vijest za poljuljanu svlačionicu, prenosi "Sportam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije