Fudbal

Sprejom farbali loptu za 'vječiti' derbi

Sprejom farbali loptu za 'vječiti' derbi
Foto: Moja TV | Sprejom farbali loptu za 'vječiti' derbi

Zbog snijega danas otkazani"vječiti" derbi Željezničara i Sarajeva izazvao je dosta u bh.javnosti i šire a mnogi zamjeraju domaćinu da nije učinio dovoljno da se pripremi za moguće teške uslove na terenu iako su u Sarajevu bile najavljene padavine.

Prvo je kiša a zatim i mokar snijeg natopio Grbavicu" pa su uslovi za igru bili u domenu nemogućega jer lopta nije mogla ni da se kotrlja terenom.  Odlučeno je da se meč odigra u ponedjeljak u 13 časova ostavivši navijače i ljubitelji fudbala razočarane i ljute.

Naknadno i neuspješno iscrtavanje linija bojom a kasnije i obojenim pijeskom, označavanje stativa i prečki golova oznakama jarkim bojama, obezbjeđivanje po snijegu uočljivih lopti nešto je što smataju ljubitelji fudbala, "Željo" trebao ranije da uradi a ne da to radi danas.

Mnogi smatraju da je pokušaj da se sa dvije lopate očisti snijeg sa terena možda i najbolji dokaz stanja u kojem se bh. fudbal nalazi a kao vrhunac ove kako kažu tragikomedije za koju se čulo u cijeloj regiji, navode trenutak kada je neko uzeo crveni sprej i ofarbao loptu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije