Fudbal

Šutnuo u glavu protivničkog igrača, umalo linčovali i njegovog brata (VIDEO)

Šutnuo u glavu protivničkog igrača, umalo linčovali i njegovog brata (VIDEO)
Šutnuo u glavu protivničkog igrača, umalo linčovali i njegovog brata (VIDEO)

TRSTENIK - Veliki skandal desio se ovog vikenda na fudbalskoj utakmici Srpske lige Istok u Trsteniku između domaće ekipe Prve petoletke i Temnića.

Snimak na YouTubeu, koji se pojavio, prikazao je nezapamćeni incident poslije koga je igrač gostiju Andrija Radovanović pao u komu.

U finišu ove utakmice poslije kornera i vazdušnog duela, Andrija Radovanović ostao je da leži, a onda ga je, iz ko zna kojih razloga, domaći fudbaler šutnuo u glavu!

"Andrija je tom prilikom teže povređen. Ostao je bez svesti, a njegova reanimacija trajala je desetak minuta", rekao je za "Novosti" Slavoljub Blagojević, novinar i portparol Temnića iz Varvarina. "Posle toga zbrinut je u lokalnoj bolnici i pušten je na kućno lečenje."

Međutim, dok se nesrećnom fudbaleru ukazivala pomoć, incident se rasplamsao.

Iznerviran i bijesan, na teren je uletio Andrijin brat Nikola. Želio je da se obračuna sa siledžijom koji mu je šutnuo i povrijedio brata.

Ali, napadač je ubrzo postao "plijen", pošto su fudbaleri Trstenika zajedno počeli da ga jure i tuku po terenu. Nikola je pokušao da se spase bjekstvom, ali su domaći fudbaleri uspjeli da ga obore.

Umiješali su se i igrači gostujuće ekipe iz Varvarina, koji su mu pomogli da pobjegne.

Ni to nije bio kraj. Dok je bježao ka ogradi sa druge strane terena, bijesni domaći navijači su počeli da ga jure. Na kraju je spas našao kod policije.

Sve možete vidjeti od 8'35" na snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije