Fudbal

Trio se vraća u Borac

Trio se vraća u Borac
Trio se vraća u Borac

Bojan Puzigaća, Aleksandar Radulović i Petar Kunić prva su pojačanja Fudbalskog kluba Borac i u narednim danima bi trebali da se obavežu na jednoipogodišnju vijernost "crveno-plavima".

Sva tri igrača nosila su dres Borca u prošlosti i biće velika pojačanja za klub koji lovi ekspresan povratak u BHT Premijer ligu BiH.

Oliver Jandrić, sportski direktor Banjalučana, potvrdio je da je sa pomenutom trojkom postignut dogovor te da će se uskoro saradnja i ozvaničiti.

U isto vrijeme je najavio da će čelnici učini sve da angažuju još pojačanja kako bi što ranije obezbjedili povratak u bh. elitu i već sada napravili kostur ekipe za narednu sezonu.

"Napravili smo veliki posao i svi smo veoma zadovoljni što se Puzigaća, Radulović i Kunić vraćaju u Borac", rekao je Jandrić.

Postignutim dogovorom i više nego zadovoljan je bio i trener ekipe sa Gradskog stadiona Vule Trivunović.

"Veoma sa zadovoljan i sa njima će Borac biti mnogo jači u nastavku sezone. Radi se o sjajnim fudbalerima i biće prava pojačanja", jasan je mladi stručnjak koji je istakao da ima još jednu želju, a to je dolazak Miljana Govedarice iz Slobode iz Tuzle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije