Fudbal

"Željo" domaćin u Krupi na Vrbasu

"Željo" domaćin u Krupi na Vrbasu
Foto: Ilustracija | "Željo" domaćin u Krupi na Vrbasu

Banjalučki FK Željezničar domaće utakmice u jesenjem dijelu u Prvoj ligi Republike Srpske će igrati na stadionu sportskog prijatelja Krupe u Krupi na Vrbasu.

Željezničar je prošle sezone ostvario istorijski plasman u Prvu ligu RS i to osvajanjem titule u Drugoj ligi Zapad. Već tada je bilo jasno da stadion u predgrađu Banjaluke ne zadovoljava uslove za igranje u Prvoj ligi RS pa su čelnici kluba počeli s renoviranjem. Radovi ipak neće biti gotovo do početka sezone 12. avgusta pa će domaće utakmice igrati na terenu člana BHT Premijer lige BiH.

"S obzirom na to da i mi na Predgrađu imamo vještačku podlogu, to nam neće pričinjavati problem da se prilagodimo. Želimo da zahvalimo čelnicima Krupe, koji su nam ustupili teren bez ikakve nadoknade", rekao je Branislav Krunić, fudbaler i trener Željezničara, a prenosi "Mondo".

Krsto Golijanin, sportski direktor ekipe, nedavno je za medije pričao o tome da teren u Predgrađu ispunjava uslove, ali da je neophodan određen broj stolica, kao i bolje klupske prostorije. Plan je da se napravi tribina sa 1.000 sjedećih mjesta, ali i nove prostorije sa svim popratnim sadržajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije