Košarka

Adin Vrabac u Partizanovom jatu

Adin Vrabac u Partizanovom jatu
Adin Vrabac u Partizanovom jatu

Mladi, 21-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Adin Vrabac, novi je član košarkaškog kluba Partizan. Potpisao ugovor na dvije godine.

Poslije nekoliko nedjelja provedenih na probi, stručni štab Partizana je odlučio da ozvaniči saradnju sa igračem koji je prošle sezone igrao za ekipu Trira u njemačkoj Bundesligi.

Ovaj 201 cm visoki košarkaš, prošle sezone je u njemačkom prvenstvu imao prosek od 6,3 poena, 2,3 skoka i 1,2 asistencije.

Adin Vrabac u Partizan stiže nakon nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na nedavno završenom Evropskom prvenstvu. Jedan od najtalentovanijih bosanskohercegovačkih košarkaša u svojoj generaciji obavezao se na dvogodišnju vernost crno-belima.

Osim njega, Partizan je do sada doveo: Kostu Perovića, Aleksandra Cvetkovića, Andreja Magdevskog, Dejana Petrova, Miloša Koprivicu i Čedomira Vitkovca.

Iz prošlosezonskog sastava ostali su: Vanja Marinković, Božo Đumić, Andreja Milutinović, Mihajlo Andrić, Edo Murić (obojica povrijeđeni), Petar Aranitović, Miloš Glišić, Janis Kuzeloglu, priključeni su juniori Jovanović i Tanasković, a u planu je i Bojanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije