Košarka

Akojon raskinuo ugovor s Partizanom

Akojon raskinuo ugovor s Partizanom
Akojon raskinuo ugovor s Partizanom

BEOGRAD - Američki košarkaš Džoš Akojon sporazumno je raskinuo ugovor s Partizanom, saopštili su danas crno-bijeli.

"Veoma sam tužan što odlazim iz Beograda bez osvojene titule i plasmana tima u Evroligu. Moja povreda ramena nastavila je da se pogoršava i uznemiren sam zbog trenutka kada se dogodila. Partizan ima najbolje navijače na svijetu, nikada nisam bio dio nečeg sličnog. Želim im svima odlično zdravlje i uspjeh u svemu što rade", rekao je Akojon.

Akojon, koji je u redove Partizana stigao prije mjesec i po dana iz kineskog Fošana, zahvalio se saigračima, trenerima i svima u klubu.

"Zauvijek ćete biti moja porodica, volim vas i hvala vam za vrijeme koje ste me pustili da budem dio partizanove porodice. Žao mi je što nisam bio 100 odsto u mogućnosti da vam pomognem na terenu. Beograd je divan grad koji me je toplo dočekao, nikada neću zaboraviti to iskustvo. Uvijek ću vas pratiti i želim vam mnogo uspjeha u budućnosti", poručio je Akojon.

On je na šest utakmica u ABA ligi prosječno bilježio 10,5 poena i 1,5 asistenciju, dok je u Superligi odigrao samo protiv Konstantina u Nišu, kada je za 17 minuta upisao 11 poena i dvije asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije