Košarka

Dončić i Bogdanović sa zanimljivom opkladom (VIDEO)

Dončić i Bogdanović sa zanimljivom opkladom (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Dončić i Bogdanović sa zanimljivom opkladom (VIDEO)

Dalas Maveriksi su potpuno zasluženo porazili Atlantu Houks u svom "Amerikan Erlajns Centru" 109:95 i tako upisali i osmo slavlje na posljednjih devet mečeva, a u obračunu protiv šutera gostujuće ekipe više uspjeha imala je domaća ekipa.

Nisu procenti pljuštali tokom meča, posebno ne van linije 7.24 metara, ali su i pored toga Bogdan Bogdanović (17 poena, 7 skokova) i Luka Dončić (25 poena, 12 skokova, 8 asistencija) bili najefikasniji pojedinci u svojim sastavima.

Možda i najblistaviji momenat ove zaista blijede utakmice vidjeli smo prije samog početka, kada su se sreli njih dvojica i kada je srpski reprezentativac dobio izazov.

Slovenac je poznat po tome što često ima rutinu zagrijavanja sa poprilično neobičnim i dalekim šutevima, što je još jednom i demonstrirao, ali je ovog puta vidio na djelu i Bogija.

Pozvao ga je na sredinu terena i nakon srdačnog pozdrava prvo je košarkaš Atlante pogodio trojku sa pola terena. Na to je uzvratio Luka istom mjerom, da bi Bogdanović iz svog novog pokušaja promašio. Nećemo znati da li je potom i Dončić gađao, ali čini se da je opkladu dobio, prenosi "Telegraf". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije