Košarka

Kašćelan: Igokea je uvijek izazov, ali bićemo spremni

Kašćelan: Igokea je uvijek izazov, ali bićemo spremni
Foto: Nezavisne novine | Kašćelan: Igokea je uvijek izazov, ali bićemo spremni

Košarkaški klub Borac će sutra od 20 časova u okviru prvenstva BiH odigrati ''komšijski'' derbi protiv ekipe Igokee.

''Crveno-plavi'' će u dvorani Borik odigrati utakmicu drugog kola sa protivnikom, koji je ni manje ni više, ove sezone izborio svoje učešće u plaj-ofu ABA lige.

''Utakmica protiv Igokee je uvijek izazov. Oni su favorit i kada je u pitanju cijelo takmičenje, ali i sutrašnja utakmica. Za moje vrijeme ovdje imali smo dobre utakmice protiv Igokee, tako da je to nešto što nam daje povod da sutra možemo da ostvarimo dobar rezultat'', kazao je trener ''crveno-plavih'' Zoran Kašćelan.

Osvrnuo se i na trijumf protiv Bosne i ukazao na značaj  te utakmice za dalji nastavak takmičenje i postizanje glavnog cilja, a to je plasman u ABA 2.

''Drago mi je da smo u Sarajevu odigrali dobru utakmicu i podijelili protiv iskusne ekipe kakva je Bosna. Vjerujem da je to dodatan motiv za naše navijače da dođu u što većem broju i uživaju u dobroj utakmici'', kazao je on.

Sani Čampara je nedavno pojačao redove Borca i ovom prilikom je ukazao na sigurnost da se i pored protivnika koji je na papiru favorit, svakako može ostvariti pozitivan rezultata.

''Igokea igra plej-of ABA lige i biće favorit, ali samo na papiru što moraju da pokažu i na terenu'', naglasilo je novo lice u Borčevim redovima.

I Borac i Igokea u ovaj duel ulaze sa po jednim trijumfom, a s obzirom da su Aleksandrovčani u prethodnih par mjeseci pretrpjeli velike kadrovske gubitke, možda je upravo ovo šansa za ''crveno-plave'' da ubilježe novu recku u kolonu pobjeda nad impozantnim protivnikom.

Iz kluba napominju da će ulaznice za utakmicu Borca i Igokee važiti i za utakmicu Akademca i Jahorine koja je na rasporedu u nedjelju od od 20.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije