Košarka

Kašćelan pred Široki: Trenutno najteži protivnik

Kašćelan pred Široki: Trenutno najteži protivnik
Foto: Nezavisne novine | Kašćelan pred Široki: Trenutno najteži protivnik

Košarkaški klub Borac u subotu očekuje derbi utakmica sa HKK Široki. ''Crveno-plavi'' su izborili plej-of fazu takmičenja te bi ovim trijumfom osigurali jedno od prva dva mjesta i time prednost domaćeg terena u polufinalnim susretima.

Borac u ovaj duel ulazi velikom motivacijom, ali i u dobroj formi, naročito kada se uzme u obzir da je nedavno pala i Igokea u Laktašima.

''Utakmicu čekamo u dobrom raspoloženju. Rezultati su iznad očekivanja, pogotovo kada se uzme u obzir da je ekipa znatno podmlađena'', kazao je trener tima iz Banjaluke Zoran Kašćelan.

Pa se potom osvrnuo i na to šta njegov tim čeka protiv Širokog.

''Čeka nas jedna iskusna ekipa i trenutno najteži protivnik kojeg možemo imati s obzirom da se radi o prvaku regularnog dijela sezone, ali i o finalisti Kupa BiH. Kvalitetan roster i igrači koji znaju kako se igra na rezultat'', naveo je Kašćelan.

Atmosfera u svlačionici je dobra, želje ne manjka. Kapiten ''Crveno-plavih'' Srđan Gavrić ističe želju da će se protiv Širokog ići na trijumf sa ciljem osiguravanja prednosti domaćeg terena u plej-ofu.

''Protivnik nam je dobro poznat, ali imamo dodatan motiv da se revanširamo Širokom za nedavni poraz koji je bio naš najubjedljiviji u ovoj sezoni'', kazao je Gavrić.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova u SD ''Borik''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije