Košarka

Koliko Tompkins zarađuje u Zvezdi?

Koliko Tompkins zarađuje u Zvezdi?
Foto: Twitter / Printscreen | Koliko Tompkins zarađuje u Zvezdi?

Košarkaški klub ​Crvena zvezda će u plej-of ABA lige ući jača za Treja Tompkinsa, iskusnog krilnog centra koji se u prethodna dva mjeseca oporavljao od povrede, a u nedjelju je debitovao protiv Splita i u tom meču za deset minuta u igri upisao svoja prva četiri poena u crveno-bijelom dresu.

Podsjetimo, dugogodišnji član Real Madrida je početkom februara potpisao jednomjesečni ugovor sa Zvezdom, a zatim ga je produžio do kraja sezone. Ukoliko u plej-ofu podsjeti na svoje najbolje dane, jasno je da će uprava Crvene zvezde pokušati da ga zadrži i za sljedeću sezonu.

S obzirom da 33-godišnji Tompkins prije svega želi da se vrati u formu i da mu Zvezda pruža priliku u tome, saradnja je dogovorena na obostrano zadovoljstvo, pa je odlični krilni centar do kraja sezone pristao na prilično skromne uslove za igrača njegovog kvaliteta.

Šta to konkretno znači, otkrio je sinoć prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović tokom gostovanja u emisiji ''Indirektno'' na "TV K1".

''On je kod nas dva meseca. Njegova cena za ta dva meseca je mala, to je nepunih 20.000 evra ukupno. Za igrača takvog kalibra koji može da prima više od milion evra godišnje, ako se vrati na taj nivo'', objasnio je Čović, prenose "Sportske".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije