Košarka

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili Virtus u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili Virtus u Beogradu
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda | Košarkaši Crvene zvezde pobijedili Virtus u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su na domaćem terenu ekipu Virtusa rezultatom 94:79 u utakmici 31. kola Evrolige.

"Crveno-beli" su još uvijek na 16. mjestu na tabeli sa 11 pobeda i 20 poraza, dok je ekipa Virtusa na 8. poziciji sa 17 pobjeda i 14 poraza.

Tokom prve i druge dionice ekipe su se smenjivale u vođstvu i nisu uspijevale da se "odlijepe". Virtus je tokom prve četvrtine došao do plus pet, najviše zahvaljujući Šengeliji koji je nosio svoju ekipu. Na drugoj strani razliku je pravio Nedović u napadu, kao i Bolomboj u odbrani.

U trećoj četvrtini domaći košarkaši su uspjeli da odbiju nalet gostiju i očuvaju prednost koja je u jednom trenutku bila i dvocifrena. Zvezda je i tokom posljednje dionice uspevala da odoli pritiscima Virtusa, pogotovo kroz igru u reketu. Gosti nisu uspijevali da poentiraju, čak i pored dobrih kretanja u napadu. Na drugoj strani Teodosić je razigravao svoju ekipu i vodio je do pobjede, prenosi Tanjug.

U ekipi Crvene zvezde istakao se Nemanja Nedović sa 25 poena, tri skoka i sedam asistencija, dok je Džoel Bolomboj dodao 15 poena i pet skokova. U italijanskom klubu istakao se Tornike Šengelija sa 25 poena, četiri skoka i pet asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije