Košarka

Miloš Teodosić: Teško je motivisati se

Miloš Teodosić: Teško je motivisati se
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda | Miloš Teodosić: Teško je motivisati se

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Miloš Teodosić je dao svoj osvrt na poraz od Panatinaikosa.

Crvena zvezda Meridianbet je juče ugostila Panatinaikos u okviru 30. kola Evrolige te je poražena sa konačnim rezultatom od 89:76.

Shodno tome, ovaj poraz je prokomentarisao i košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić koji je istakao kako je bilo teško naći motivaciju za ovaj duel.

''Teško je igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali moramo da ih iskoristimo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i odužimo se navijačima maskimalnim pristupom. To je vrsta karaktera, na tome treba da radimo. Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum. Nije pravo kada igraš, ostalo nam je još četiri kola do kraja, moramo da odigramo muški! Sledi Virtus, njima pobjeda treba, ali mi idemo da pobijedimo i zagorčamo nekom život od tih ekipa'', rekao je Teodosić.

Pa je dodao:

''Falilo je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa pravljena za velike uspjehe. Pružili smo im otpor u nekim dijelovima utakmice, ali su bili bolji. Nisam nezadovoljan načinom na koji smo igrali, ali bi trebali da budemo bolji. Fali mi treninga i utakmica, vratio sam se ranije nego što je bilo planirano. Situacija je takva, Jago se povredio, ali iskoristiću ove utakmice da uhvatim ritam i što bolje se spremim''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije