Košarka

Miroslav Berić promoter košarkaškog kampa "Hypo Three Points"

Miroslav Berić promoter košarkaškog kampa "Hypo Three Points"
Miroslav Berić promoter košarkaškog kampa "Hypo Three Points"

Banja Luka - Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u srijedu, 27. maja, organizuje konferenciju za novinare povodom potpisivanja ugovora o generalnom sponzorstvu 14. Međunarodnog košarkaškog kampa „Hypo Three Points“ (Hypo tri poena), koji se održava na Jahorini u organizaciji KK “Partizan TS“ Banja Luka.

Miroslav Berić,  proslavljena košarkaška zvijezda, ovogodišnji je zvanični promoter košarkaškog kampa „Hypo Three Points“ te tim povodom dolazi u Banju Luku kako bi učestvovao na konferenciji za novinare.

S Košarkaškim klubom „Partizan“ osvojio je tri vezane šampionske titule i dva kupa, vlasnik je jednog svjetskog, dva evropska zlata i jednog olimpijskog srebra. Branio je boje španske Taukeramike, italijanskog Skavolinija, litvanskog Žalgirisa i još nekoliko poznatijih evropskih klubova.

Pored Berića, prisutnim novinarima će se obratiti i Bogdan Stanojević, predstavnik Organizacionog odbora kampa, te domaćin konferencije i predstavnik generalnog sponzora, Goran Babić, direktor Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka.

Konferencija za novinare je zakazana za srijedu, 27. maj 2015. godine, sa početkom u 10:30 časova, u prostorijma centrale Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka, Aleja Sv. Save 13. Svi mediji su pozvani da prisustvuju ovom događaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije