Košarka

M:tel podržao i ovogodišnji košarkaški kamp u Trebinju

M:tel podržao i ovogodišnji košarkaški kamp u Trebinju
M:tel podržao i ovogodišnji košarkaški kamp u Trebinju

Trebinje je i ovoga ljeta mjesto okupljanja mladih košarkaša, u okviru svjetski poznatog kampa „Dejan Bodiroga“, koji ove godine proslavlja desetu godišnjicu svog postojanja i uspješnog rada.

Kompanija m:tel dugogodišnji je prijatelj ovog kampa za mlade, čime nastoji pomoći promociju pravih vrijednosti i razvijanje sportskog duha među mladima.

U prethodnoj deceniji, kroz ovaj kamp je prošlo više od 3.000 djece uzrasta od 12 do 18 godina, iz 32 zemlje svijeta, a po ocjenama relevantnih ličnosti iz svijeta sporta, ljetni kamp „Dejan Bodiroga“ je najorganizovaniji događaj ovakvog karaktera na prostoru ovog dijela Evrope, pa i šire.

Mladi košarkaši su, između ostalog, u okviru ovog sportskog kampa, imali priliku da uče od velikih imena ovog sporta, kao što su Željko Rebrača, Milan Gurović, Predrag Danilović, Saša Obradović, Dragan Tarlać, Igor Rakočević, Milenko Tepić, Dušan Kecman, Ibrahim Kutlaj, ali i da rade sa poznatim trenerima poput Svetislava Pešića, Jasmina Repeša, Slavka Trninića, Milivoja Karalejića i drugih.

Pored vrhunske sportske obuke, cilj ovog kampa je i okupiti vršnjake iz različitih zemalja i kultura, te im omogućiti jedinstveno iskustvo druženja i sklapanja međusobnih prijateljstava, koja su od neprocjenjivog značaja za njihov budući život i razvoj zdravog sportskog duha.

U okviru kampa organizovana je i grupa za minibasket, za djevojčice i dječake uzrasta od 10 do 12 godina, koju predvode najbolji treneri za rad sa mladima, na čelu sa Radom Georgievskim.

Ovogodišnji kamp, kao i prethodni, organizovan je u tri smjene, a traje od 29. juna do 23. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije