Košarka

Povrijeđen navijač, pokušaj napada na Zvezdin autobus

Povrijeđen navijač, pokušaj napada na Zvezdin autobus
Povrijeđen navijač, pokušaj napada na Zvezdin autobus

ZAGREB - Jedan navijač Crvene zvezde lakše je povrijeđen, a policija je brzom reakcijom spriječila napad na autobus sa košarkašima crveno-belih poslije treće utakmice finala plej-ofa ABA lige sa Cedevitom, prenose hrvatski mediji.

Kako se navodi grupa, za sada nepoznatih huligana, napala je jednog navijača Zvezde nedaleko od Doma sportova gdje je igrana utakmica, a policija je spriječila grupu Bed-Blu-Bojsa (BBB) da napadnu autobus sa igračima.

Beogradski crveno-bijeli su na utakmici imali podršku oko 100 navijača, koji su u glavni grad Hrvatske došli da bodre svoj klub.

"Oni su od početka pa debelo nakon završetka utakmice, neprekidno i gromoglasno izvikivali pjesme i slogane Delija, slaveći Srbiju i Zvezdu, ali bez provokacija ili vrijeđanja. Iz sektora gostiju neprekridno se orila pesma, iako je bilo vidljivo da će Zvezda ubjedljivo izgubiti.To im nije smetalo, kao ni što ih je bilo neuporedivo manje od domaćih pristalica, koji su korporativni simpatizeri kluba bez tradicije i navijačkih pjesama", prenosi Indeks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije