Košarka

Sferopulos nakon Panatinaikosa: Desetkovani nismo mogli više

Sferopulos nakon Panatinaikosa: Desetkovani nismo mogli više
Foto: KK CRVENA ZVEZDA | Sferopulos nakon Panatinaikosa: Desetkovani nismo mogli više

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u utakmici 30. kolo Evrolige od ekipe Panatinaikosa rezultatom 76:89 (20:29, 21:22, 15:19, 20:19).

Jasno je bilo da će crveno–beli imati težak zadatak pošto im je u “goste” došao tim sa skorom od 18 pobjeda i 11 poraza, ali ono što je svakako dodatno otežavalo posao stručnom štabu jeste veliki broj povrijeđenih igrača

Tako u srijedu uveče trener Janis Sferopulos nije mogao da računa na Nikolu Topića, Branka Lazića, Treja Tompkinsa i Yaga dos Santosa, dok se Miloš Teodosić vratio u tim.

“Borili smo se sa svim naporom, pokušavali da ostanemo u utakmici koliko god smo mogli, ali desetkovani nismo mogli više. Bilo je vrlo važno tokom 3/4 i početkom četvrtog kvartala da smo spustili na minus 6-7. Da smo postigli neke lake poene tada, moglo je biti drugačije. Panatinaikos ima kvalitet, vodili su dvocifreno, pokušali smo da se vratimo do kraja, nismo uspeli. Za nas je vrlo važno da te male stvari popravimo i da se vratimo, da pobeđujemo u Evropi”, kazao je Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije