Košarka

Završen turnir u uličnoj košarci "FIBA 3x3" u Banjaluci

Završen turnir u uličnoj košarci "FIBA 3x3" u Banjaluci
Završen turnir u uličnoj košarci "FIBA 3x3" u Banjaluci

BANJALUKA - Završen je turnir u uličnoj košarci "FIBA 3x3", koji je ove godine bio održan od 22. do 28. juna 2015. godine u Banjaluci, uz podršku kompanije M:tel. Turnir je održan u organizaciji sportske organizacija "Basket bam", te je i ove godine privukao pažnju mnoštva takmičara, ali i publike.

Utakmice su se odvijale ispred Narodnog pozorišta Republike Srpske u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora, a predstavnici kompanije M:tel uručili su vrijedne poklone ekipi kadeta Fratelo i ekipi juniora Elekroobnova, koji su osvojili prvo mjesto u svojim kategorijama te Nikoli Vujoviću, pobjedniku u šutiranju "trojki".

U skladu sa svojom strategijom društvene odgovornosti M:tel je dio velike sportske porodice i zato je podržao i ovo takmičenje koje se nalazi u zvaničnom kalendaru FIBA Europe Toura.

Ove godine turnir u uličnoj košarci, pored sportskog, imao je i edukativni karakter. U saradnji sa organizacijama iz BiH koje se bave prevencijom ovisnosti, turnir je promovisao zdrav i trezven život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije