Košarka

Zvezda večeras u Podgorici: Vraća se Nikola Topić

Zvezda večeras u Podgorici: Vraća se Nikola Topić
Foto: KK CRVENA ZVEZDA | Zvezda večeras u Podgorici: Vraća se Nikola Topić

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Podgoricu gdje ih večeras od u dvorani Morača od 18.30 časova očekuje revanš utakmica četvrtfinala plej-ofa ABA lige protiv ekipe „SC Derbi“.

Nakon prve utakmice u kojoj su crveno-bijeli velikim preokretom stigli do zaslužene pobjede i vodstva od 1:0 u seriji, drugi meč donosi priliku Zvezdi da još jednom pobjedom obezbjedi plasman u polufinale.

Za razliku od prve utakmice Zvezda je pred drugi meč ostala bez Adama Hange koji će pauzirati zbog povrede šake, dok bi u tim prema najavama trenera Janisa Sferopulosa trebalo da se vrati Nikola Topić.

„Očekuje nas druga utakmica sa ekipom SC Derbi i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo na umu je neophodno da igramo na najvišem nivou, znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu, koja ima svoj kvalitet“, kazao je Janis Sferopulos.

Dejan Davidovac takođe očekuje bolje izdanje Zvezde od onog u Beogradu.

„Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspeli da nametnemo u finišu i dodjemo do važne pobede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan, to su pokazali u više navrata, pa i na poslednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj 1, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju“, kazao je košarkaš Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije