Olimpijske igre

Bilbord zahvalnosti i doček u Bileći: Hvala Tijana

Bilbord zahvalnosti i doček u Bileći: Hvala Tijana
Bilbord zahvalnosti i doček u Bileći: Hvala Tijana

BILEĆA - Građani Bileće izrazili su zahvalnost sugrađanki Tijani Bošković, koja je na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru osvojila srebrnu medalju sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije.

Danas je u ovom gradu osvanuo bilbord na kojem je ispisano „Hvala Tijana. Tvoja Bileća“.

Inače, večeras je više od hiljadu ljudi dočekalo Tijanu u Bileći, piše mojahercegovina.com.

Tijana nije krila svoje oduševljenje. Kazala je da je doček koji su joj priredili njeni sugrađani nešto najljepše što je doživjela i da je medalja koju je donijela medalja svih Bilećana, a ne samo njena.

‘’Jedva sam čekala da dođem u Bileću i ovu radost podijelim sa svojim sugrađanima. Moram da kažem da sam presrećna, utisci su predivni, i dalje nisam svjesna uspjeha kojega sam postigla. Zaista nisam očekivala ovoliko ljudi. Cijeli život ću pamtiti ovaj doček. Zahvalila bih se svima koji su došli večeras. Zatečena sam svime i nadam se da ćemo se još dosta puta radovati zajedno i da ću u Bileću donijeti još medalja. Hvala svima na ogromnoj podršci koju sam imala sve od početka Olimpijskih igara pa do kraja“, rekla je Tijana, te dodala da joj je zadovoljstvo što može da bude primjer mladim ljudima, kojima je večeras poručila da krenu pravim putem – putem sporta.

Podsjetimo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je danas sportistkinje iz Republike Srpske koje su postigle značajne rezultate na nedavno završenim Olimpijskim igrama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije