Ostali sportovi

​McKinley slavi 40 godina uz popuste i poklone

​McKinley slavi 40 godina uz popuste i poklone
Foto: Ustupljena fotografija | ​McKinley slavi 40 godina uz popuste i poklone

Brend McKinley proslavlja 40 godina posvećenosti planinarskim sportovima i bijegu u zagrljaj prirode. Pridružite se proslavi uz posebne popuste i poklon-iznenađenje na Trebevićkoj žičari.

Brend McKinley je svoju priču započeo 1984. godine. Nazvan je po najvišem vrhu Sjeverne Amerike McKinley, koji danas ponovo nosi staro indijansko ime Denali. McKinley utjelovljuje bogato naslijeđe inspirisano ovom veličanstvenom planinom.i potiče nas da dosegnemo svoje vrhunce. Sa fokusom na kvalitet i istinskom ljubavlju prema prirodi, McKinley odjeća, obuća i oprema služe raznim avanturistima, od rekreativnih i iskusnih planinara, preko zaljubljenika u kampovanje, do strastvenih skijaša.

Slavite sa nama!

Proizvodi McKinley su ekskluzivno dostupni u Intersport trgovinama i webshopu, gdje se možete opremiti za svoju sljedeću avanturu na otvorenom uz vrhunsku opremu po odličnim, slavljeničkim cijenama. Bilo da trebate ruksak, štapove, šator, gojzerice, planinarsku odjeću, vreću za spavanje ili stolice za kampovanje…, brojni McKinley proizvodi su pouzdani saputnici kada krećete u prirodu. Uživajte u kupovini uz -40% popusta na odabrane McKinley artikle, do kraja mjeseca maja. Povodom proslave, predstavljena je i posebna kolekcija koja živopisnim motivima slavi bogato naslijeđe ovog brenda.

“Pristupačni McKinley proizvodi ohrabruju svakog da ide dalje, prema vlastitom vrhu, bez obzira na izazove. Mi u Intersportu sa ponosom nastavljamo svoje putovanje uz McKinley, s rastućom ambicijom da omogućimo istraživanje i napredak generacijama koje dolaze. Naša ambicija i dalje raste, ne samo da planinske sportove učinimo pristupačnim svima, već da poboljšamo svoj uticaj na planet. Prihvatite duh avanture sa McKinleyem dok nastavljamo da inspirišemo istraživanje i omogućavamo nezaboravna iskustva na otvorenom za sve. Pridružite nam se u proslavi 40 godina opremanja avanturista proizvodima koji su im potrebni da napreduju na otvorenom.”, pozivaju iz Intersporta BH.

Poklon za posjetitelje Sarajevske žičare

Od petka do nedjelje, 10. do 12. maja, svi posjetitelji Trebevićke žičare će uz kupljenu kartu dobiti kupon sa popustom na McKinley proizvode. Uz kupon možete ostvariti -30% popusta na McKinley proizvode po redovnim cijenama, samo u trgovini Intersport Imperijal (kod Vječne vatre), do kraja mjeseca maja. Iskoristite ovu priliku da poboljšate svoje iskustvo na otvorenom uz pouzdanu i inovativnu opremu brenda McKinley.

Pronađite proizvode McKinley u Intersportu i krenite prema svom vrhu! Uvijek više! Uvijek dalje! Uvijek bolje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije