Ostali sportovi

O njegovim prevarama se i danas priča: Čuveni Gigs treći put postaje tata

O njegovim prevarama se i danas priča: Čuveni Gigs treći put postaje tata
Foto: N.N. | O njegovim prevarama se i danas priča: Čuveni Gigs po treći put postaje tata

Legenda Mančester junajteda Rajan Gigs (50) po treći put će postati otac.

Njegova djevojka Zara Čarls (36) trebala bi se poroditi krajem godine. 

Giggs, koji ima dvoje djece iz prethodnog braka, i majka jednog djeteta Zara su "oduševljeni". Prijatelji para rekli su da uzbuđeno planiraju dolazak svoje bebe kasnije ove godine. Gigs je već otac sina fudbalera Šefild junjateda Zaka (17) i kćerke Libi (19) iz braka sa Stejsi Kuk.  Model donjeg rublja Zara — njegova partnerka od 2021. godine — također ima kćerku iz prethodnog braka. 

Poseban izvor je rekao da je Stejsi koja se razvela od Gigsa 2017. nakon deset godina braka - također dala svoj blagoslov.

U novembru je Gigs je proslavio svoj 50. rođendan putovanjem u Dubai sa Zarom, koja ga je iznenadila rasutim crvenim laticama ruža po njihovom hotelskom krevetu.

Zara ga je podržala tokom suđenja nakon što je optužen za napad na svoju bivšu ljubavnicu Kejt Grvil i njenu sestru Emu tokom pijane svađe u njegovoj kući 2020. godine. On je također bio optužen za kontrolu prisilnog ponašanja prema tokom njihove trogodišnje veze. Tokom suđenja, poroti je rečeno kako je Kejt optužila Giggsa da ju je varao sa nekoliko žena, uključujući Zaru.

Podsjetimo, Gigs se od suoruge Stejsi razveo nakon što je ona saznala da ju je suprug varao s rijaliti zvijezdom Imogen Tomas. Ono što se saznalo nakon te afere, uništilo je cijelu Gigsovu obitelj. Naime, otkrivena je strašna informacija - osam godina imao je preljubničku vezu s Natašom Gigs, suprugom njegovog brata Rodrija. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije