Rukomet

Borac M:tel dobio još jednog rukometaša, potpisao Knežević

Borac M:tel dobio još jednog rukometaša, potpisao Knežević
Foto: Ilustracija | Borac M:tel dobio još jednog rukometaša, potpisao Knežević

Rukometaš Vladan Knežević potpisao je ugovor s Borac M:telom, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Iz kluba su istakli da je Knežević (20 godina) perspektivan srednji bek te da je dijete Borca. Banjalučanin je nakon odlaska iz Borca bio je član šabačke Metaloplastike, a nastupao je za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije. On je treći Knežević u Borcu, pošto s prvim timom rade juniori Luka i Nikola.

"Vladan je od početka priprema s nama, ali sada je ugovor potpisan. Vrijeme je pred njim, vjerujem da će dati doprinos Borcu, naravno trebaće vremena da se prilagodi ekipi, da se prilagodimo on meni i ja njemu, s obzirom na to da se nismo poznavali odranije", rekao je Bojan Unčanin, trener Borca.

Banjalučani su pripreme za narednu sezonu, u kojoj brane titulu u Premijer ligi BiH, počeli 25. jula.

"Pripreme idu dobro. Treću sedmicu radimo, još smo u fazi fizičke pripreme, ali poslijepodne radimo i s loptom. Pokušavamo da se pripremimo za TV turnir šampiona u Doboju. Taj turnir nam dolazi prerano i poslužiće nam kao test. Možda smo i jedina ekipa koja neće odigrati nijednu utakmicu do turnira, drugima ranije počinju takmičenja i igrački će biti dosta ispred nas. Ali, šta da se radi, kao što sam rekao nama je ovo test i iskoristićemo ga najbolje što možemo", rekao je trener banjalučkog kluba.

Turnir u Doboju će biti održan od 15. do 19. avgusta, a osim Borca i dobojske Sloge takmičiće se Tatran, Vintertur, Kolding, Sankt Peterburg, Eks i Sasja. Ekipe su podijeljene u dvije grupe, a Borac će se takmičiti s ekipama Tatrana, Vintertura i Sankt Peterburga, koji će mu 15. avgusta (21 čas) biti prvi protivnik. Nakon turnira u Doboju planirano je da Borac odigra još nekoliko test utakmica u pripremnom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije