Rukomet

Borac M:tel juri prvu pobjedu

Borac M:tel juri prvu pobjedu
Borac M:tel juri prvu pobjedu

Svi u redovima Rukometnog kluba Borac M:tel vjeruju da će večeras (20 časova) Vojvodina pasti u "Boriku te da će Banjalučani upisati prvu pobjedu u SEHA ligi ove sezone.

"Crveno-plavi" su do sada odigrali pet utakmica i upisali isto toliko poraza, pa sada očekuju da će prvi bodovi biti konačano upisani.

"Raspored je bio težak, igrali smo četiri susreta s ekipama koje igraju Ligu šampiona i, nažalost, s njima se ne možemo mjeriti. Jedinu šansu za bodove imali u utakmici s Radničkim, ali smo igrali oslabljeni. Sada konačno dočekujemo utakmicu u punom sastavu", rekao je Igor Rađenović, trener Borac M:tela.

Novosađani će u Banjaluci nastupiti oslabljeni neigranjem kapitena Uroša Elezovića.

"To će nam umnogome olakšati posao, posebno u napadu. Bez obzira na sve, očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu, jednu tvrdu bitku sa malo golova i, naravno, našu pobjedu. Svaki drugi rezultat osim trijumfa smatraćemo neuspjehom", dodao je Rađenović.

Prvu radost očekuje i mladi Marko Ćeranić.

"Do sada smo odigrali veoma teške mečeve, imali smo i jedan kiks u Kragujevcu, ali sada među nama igračima je atmosfera na visokom nivou i mislim da je Borac sazrio za prvu pobjedu. Novosađani su dobra ekipa, ali imamo velike šanse za uspjeh. Riješili smo probleme s povredama, oni igraju bez kapitena i to je naša prilika za prve bodove u SEHA ligi", naglasio je Ćeranić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije