Rukomet

Humanitarna rukometna utakmica za liječenje Nataše Vrebac

Humanitarna rukometna utakmica za liječenje Nataše Vrebac
Humanitarna rukometna utakmica za liječenje Nataše Vrebac

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici sutra će biti odigrana humanitarna rukometna utakmica između ekipe Kozara Mlijekoprodukt i norveške ekipe Ski, koja boravi u toj opštini na sedmodnevnim pripremama.

Utakmica će biti humanitarnog karaktera, ulaz slobodan, a novčani prilozi, koji će se prikupljati u holu Sportske dvorane u Kozarskoj Dubici, biće usmjereni za liječenje oboljele Nataše Vrebac iz te opštine.

Iz Uprave kluba Kozara Mlijekoprodukt pozivaju sportske klubove, mlade rukometaše, njihove roditelje, odane navijače, prijatelje kluba i sve građane Kozarske Dubice da dođu na međunarodnu prijateljsku rukometnu utakmicu, te na taj način, zajedno sa sportskim prijateljima iz Norveške, pomognu pri liječenju djevojke.

Norvešku rukometnu ekipu Ski čine igrači uzrasta 1998. godište i mlađi, koji su u Kozarsku Dubicu došli pod vođstvom trenera Tihomira Janjetovića, nekadašnjeg golmana dubičke ekipe.

Humanitarnu utakmicu Norvežani će odigrati protiv kombinovanog sastava Kozare Mlijekoprodukt, sastavljenog od kadeta i seniora, a utakmica će početi u 20.30 u Sportskoj dvorani u Kozarskoj Dubici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije