Rukomet

Najveći talenat srpskog rukometa ostao bez 30 odsto mišića

Najveći talenat srpskog rukometa ostao bez 30 odsto mišića
Foto: Screenshot/You Tube | Najveći talenat srpskog rukometa ostao bez 30 odsto mišića

Reprezentativni rukomet u Srbiji nije u sjajnoj situaciji, ali je tračak svijetle budućnosti donio Stefan Dodić (20).

Mladi bek iz Vranja ljetos je odlučio da se vrati u srpski rukomet i potpisao je za Vojvodinu. Prethodnog vikenda je u porazu Vojvodine od Partizana (30:25) morao da ode na tribine zbog problema koji se ispostavio vrlo ozbiljnim. Kako je otkrio trener Novosađana Boris Rojević, njegova karijera je pod velikim znakom pitanja.

"Ne znam šta će biti s njim i njegovom karijerom. Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i...", kazao je Rojević,

Dodić je još 2021. godine debitovao za prvi tim Metalurga iz Skoplja, bio je i u Aerodromu, Ohridu, Vardaru, Vive Kjelceu, Zagrebu i Celju, a najmlađi je strijelac u istoriji Lige šampiona. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije ima zlato iz 2022. godine u Portugaliji, gdje je bio i MVP, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije