Rukomet

RK Borac m:tel pripremio novine u vezi sezonskih, pres i zlatnih karata

RK Borac m:tel pripremio novine u vezi sezonskih, pres i zlatnih karata
Foto: Ilustracija | RK Borac m:tel pripremio novine u vezi sezonskih, pres i zlatnih karata

RK Borac m:tel je za svoje vjerne navijače, sponzore, prijatelje Kluba i novinare u novoj sezoni pripremio novine u vezi sezonskih, zlatnih i press karata.

Sezonske karte

Cijen ove karte iznosi 70 KM, a svi navijači imaće besplatan ulaz na sve utakmice koje RK Borac m:tel ove sezone bude igrao na domaćem terenu.

Svaka sezonska karta imaće bar kod, na osnovu kojeg će se voditi evidenciju o redovnosti dolaska na utakmice. Najvjerniji navijači, vlasnici sezonske karte, na kraju sezone biće adekvatno nagrađeni.

Takođe, vlasnici ove karte ostvariće popust na kupovinu kod sponzora i prijatelja RK Borac m:tel u iznosu od 10 do 20 odsto (prodavnice sportske opreme, knjižare, zdravstvene ustanove...), o čemu će biti blagorevemno i adekvatno informisani na sajtu i fb stranici RK Borac.

Za sve koji sezonsku kartu kupe do 8. septembra, moći će je dobiti po akcijskoj cijeni od 50 KM.

Zlatne karte

Kao i kupovinom sezonske karte, vlasnici zlatne karte moći će besplato da uđu na sve utakmice koje RK Borac m:tel u narednoj sezoni bude igrao kao domaćin.

Osim toga, vlasnici ove karte, koja ce koštati 300 KM, imaće i brojne druge pogodnosti. Između ostalog, kako bi izbjegli gužvu na ulazu u dvoranu, vlasnici zlatne karte ulaziće na poseban ulaz, imace pristup VIP salonu, u kojem ćemo besplatno služiti hranu i piće, a gdje će se moći družiti i sa ostalim sponzorima i vlasnicima zlatne karte. I vlasnicima ove karte biće omogućen  popust pri kupovini u objektima naših sponzora i prijatelja Kluba.

Press karte

Od ove sezone posebna pažnja biće usmjerena ka predstavnicima medija. S obzirom na to, pripremljene su i posebne PRESS karte za novinare, za koje su osim besplatnog ulaza, predviđene i brojne pogodnosti. Karte će biti izdavane na zahtjev redakcija.

Takođe, od sljedeće takmičarske sezone, ulaznica za utakmice RK Borac m:tel koštace 5 KM, a djeca do 12 godina i penzioneri moći će  besplatno da uđu.

Zbog izrade softvera za praćenje/skenranje kartica, početak prodaje sezonskih i zlatnih karata ce biti prolongiran za 21. avgust. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije