Rukomet

Rađenović: Njihov umor, naša šansa

Rađenović: Njihov umor, naša šansa
Rađenović: Njihov umor, naša šansa

Rukometaši Borac M:tela maksimalno su motivisani da ostvare novu pobjedu u SEHA ligi.

Nakon sjajne igre i ubjedljivog trijumfa protiv Tatran Prešova, Banjalučani u 15. kolu SEHA lige danas gostuju u Novom Sadu, gdje će, kako kažu, učiniti sve da savladaju Vojvodinu.

"Idemo u Novi Sad da se nadmećemo sa domaćinom. Vojvodina je u posljednjih nekoliko dana odigrala pet utakmica, a mi samo dvije, pa ćemo pokušati da iskoristimo njihov umor. Svi igrači su zdravi, vraćaju se Mirko Mikić i Duško Hercegovac, a jedino nećemo moći da računamo na golmana Petra Jokanovića, koji se povrijedio i neće ni putovati s nama", rekao je Igor Rađenović, trener Borac M:tela

Stefan Janković, reprezentativac BiH iz redova "crveno-plavih", koji u posljednje vrijeme pruža odlične partije, očekuje težak meč.

"Prošle sezone smo dva puta dobili Vojvodinu, a jesenas u 'Boriku' bilo je neriješeno. Siguran sam da će 'lale" sada na sve načine pokušati da nas savladaju, a na nama je da im to ne dozvolimo. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i mislim da se iz Novog Sada možemo vratiti sa cijelim plijenom", istakao je Janković, trenutno sedmi strijelac lige sa 56 golova.

Parovi 15. kola

Danas: Tatran Prešov - Nekse (18 časova), Meškov Brest - Vesprem (19), Vojvodina - Borac M:tel (19.30). Sutra: Radnički - Vardar (16). Juče: Metalurg - PPD Zagreb.

Poredak: Vesprem 45, Vardar 36, Zagreb 27, Meškov Brest 27, Tatran Prešov 27, Metalurg 15, Nekse 13, Vojvodina 7, Borac M:tel 7, Radnički 7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije