Rukomet

Sa Pajićevom i Dejanovićevom u novu sezonu

Sa Pajićevom i Dejanovićevom u novu sezonu
Sa Pajićevom i Dejanovićevom u novu sezonu

Rukometašice banjalučkog Borca u novu sezonu Premijer lige BiH ući će sa dvije nove igračice Irenom Pajić i Draganom Dejanović. Obje su u redove višestrukog šampiona BiH došle iz brčanskog Jedinstva.

"Irena i Dragana su nove igračice, rukometašice koje su prošle sezone igrale za Borac ostaju u klubu, s tim što ćemo pokušati da zadržimo Draganu Crnić. Ona je najavila da više neće igrati, ali pokušaćemo da je zadržimo bar još pola godine, jer bi mnogo značila timu. Razgovaraćemo s njom pa ćemo da vidimo da li će saradnja biti nastavljena", rekao je Ranko Gligorić, direktor Borca.

"Osice" će pripreme za Premijer ligu početi 4. agvusta, a prozivku će obaviti Bojan Crnomarković, koji je od maja trener banjalučkog tima. Osim rada u dvorani, planirano je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica.

"Dogovoreno je da krajem avgusta nastupimo na turniru u Jablanici. Imamo još nekoliko poziva za odigravanje prijateljskih utakmica, ali još ništa nije definisano. Sve zavisi od finansijske situacije u klubu, a ona nije dobra, tako da je teško planirati, jer treba novca da se ode u neki grad i odigra utakmica", dodao je Gligorić.

Rukometašice Borca su u prošloj sezoni Premijer lige zauzele 10. mjesto, a ostvarile su šest pobjeda, četiri remija i 12 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije