Rukomet

Trivundža odlazi, čeka se Đukić

Trivundža odlazi, čeka se Đukić
Trivundža odlazi, čeka se Đukić

Srđan Trivundža definitivno napušta redove Rukometnog kluba Borac M:tel.

Iskusnom srednjem beku istekao je četvorogodišnji ugovor sa Banjalučanima, nova saradnja nije dogovorena, pa će bivši reprezentativac BiH sreću potražiti u nekoj drugoj sredini.

"Da, sigurno odlazim iz Borca. Nismo ni pričali o eventualnom nastavku saradnje, tako da ću treći put u karijeri otići iz Borca. Smatram da mogu još da igram na visokom nivou i vjerujem da ću vrlo brzo pronaći novi angažman. Sa Borcem sam igrao SEHA ligu, respektabilno takmičenje, pa sam, da tako kažem, bio na oku drugim klubovima. Ponuda imam i sada treba da izaberem najbolju", rekao je 34-godišnji Trivundža, dijete Borca, koji je u karijeri promijenio mnogo klubova.

Banjalučani će sada morati da traže drugo rješenje na srednjem beku, pošto na toj poziciji od iskusnijih igrača imaju samo Stefana Jankovića, koji je nedavno dogovorio produžetak saradnje. Iz kluba najavljuju da će i to pitanje uskoro biti riješeno. Zasad se ne zna da li će desno krilo Milan Đukić ostati ili otići iz Borca. Kako saznajemo, Banjalučani su odličnom Kragujevčaninu ponudili svoje uslove i sada je na njemu da odgovori. Sa druge strane, stručni štab "crveno-plavih" može da raduje ostanak desnog beka Branislava Obradovića. Kapiten šampiona BiH razmišljao je da se oprosti od aktivnog igranja, ali je ipak odlučio da ostane još jednu sezonu. Izvjestan je i ostanak pivota Ratka Nikolića, tako da sa te strane čelnici Borca nemaju brige.

Pored Trivundže, velikan iz Gospodske ulice ovog ljeta ostao je bez dvojice golmana - Stanka Abadžića i Petra Jokanović, a umjesto njih dovedeni su Damir Efenendić i Igor Ivanišević. Stigla su i dva beka, desni Stanko Stanković i lijevi Nikola Milošević.

Pripreme za novu sezonu Banjalučani bi trebalo da počnu u ponedjeljak, kada će trenerski tandem Igor Rađenović i Aleksandar Međedović izvršiti prozivku igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije