Sportovi na vodi

Pobjede Jadrana i Radničkog

Pobjede Jadrana i Radničkog
Pobjede Jadrana i Radničkog

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog pobijedili su u trećem kolu regionalne Triglav lige Crvenu zvezdu, dok je Radnički bio bolji od Budve.

Jadran je u utorak naveče u Herceg Novom prvi meč B grupe dobio rezultatom 11:7 (4:1, 3:1, 1:4, 3:1), a sa po četiri gola predvodili su ga Boris Zloković i Dragan Drašković. Jadranu je ovo druga pobjeda u tri utakmice, dok "crveno-bijeli" imaju skor 1-1. Dejan Savić, trener Zvezde, čestitao je Jadranu na pobjedi i dodao:

"Utakmicu je rešila odlična realizacija Jadrana sa igračem više (10/8). Ali, ovo je tek druga zvanična utakmica za naš tim i sigurno ćemo biti bolji u nastavku takmičenja."

U prvoj utakmici trećeg kola A grupe vateprolisti Radničkog iz Kragujevca kao gosti su savladali Budvu rezultatom 15:6 (3:1, 5:3, 4:1, 5:1). Kragujevčani su prvi put nastupiti u punom sastavu, jer je za njih debitovao Josip Vrlić, iskusni hrvatski centar, koji je trijumfu doprinio sa dva pogotka. Najbolji u ekipi Radničkog, kojoj je ovo bila treća pobjeda u regionalnoj ligi, bili su Marko Ćuk i Srđan Vuksanović sa po tri gola. U okviru A grupe sinoć su igrali Partizan - Primorje, Mladost - Jadran Split i POŠK - Branik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije